Emerson Premium Select Cf4801vnb00 to podręcznik konstrukcyjny, który zapewnia profesjonalnym projektantom i konstruktorom narzędzie do tworzenia nowatorskich projektów i konstrukcji. Podręcznik zawiera wszystkie potrzebne informacje do stworzenia projektu, w tym wytyczne dotyczące wymagań dotyczących materiałów, obliczeń, kontroli jakości i produkcji. Zawiera również informacje dotyczące przydatnych narzędzi, takich jak wzorcy do wycinania, programy CAD i narzędzia do tworzenia wzorów. Podręcznik zapewnia również praktyczne wskazówki dotyczące projektowania, konstrukcji, kontroli jakości i produkcji, takie jak wskazówki dotyczące spawania, obróbki skrawaniem i wybierania materiałów. Dzięki Podręcznikowi konstrukcyjnemu Emerson Premium Select Cf4801vnb00 użytkownicy mogą tworzyć skuteczne i trwałe konstrukcje, które będą służyć ich potrzebom przez długi czas.
Inne produkty EmersonZasilanie DC Emerson NetSure 802Emerson NetSure 802 Przewodnik StosowaniaSterowniki pomp pożarniczych Emerson Firetrol FTA1100-J Diesel Engine Fire Pump ControllerEmerson Firetrol FTA1100-J Diesel Engine Fire Pump Controller Broszury I Arkusze DanychSieci, serwerów i pamięci Ups Emerson Liebert GXT4 On-Line UPS 500-10000 VAEmerson Liebert GXT4 On-Line UPS 500-10000 VA Broszury I Arkusze DanychZamrażarka Emerson E2Emerson E2 Instrukcja UżytkownikaRegulatory i Zawory Emerson EZH and EZHSO Series Pressure Reducing RegulatorsEmerson EZH and EZHSO Series Pressure Reducing Regulators BroszuraRegulatory i Zawory Emerson EZR Series Pressure Reducing RegulatorEmerson EZR Series Pressure Reducing Regulator BroszuraZawory Kontrolne Emerson Fisher Control-DiskEmerson Fisher Control-Disk BroszuraSterowniki pomp pożarniczych Emerson Firetrol FTA1000 Full Voltage StartingEmerson Firetrol FTA1000 Full Voltage Starting Broszury I Arkusze DanychRegulatory i Zawory Emerson 627 Series Commercial/Industrial RegulatorsEmerson 627 Series Commercial/Industrial Regulators BroszuraZawory Kontrolne Emerson Fisher easy-e EDEmerson Fisher easy-e ED BroszuraInne WentylatoryWentylatory York MILLENNIUM YCAS0130York MILLENNIUM YCAS0130 Instrukcja UżytkownikaWentylatory York YCUL0130York YCUL0130 Instrukcja UżytkownikaWentylatory Rinnai RCE-560PTRRinnai RCE-560PTR Instrukcja UżytkownikaWentylatory Hunter 80210Hunter 80210 Instrukcja PosiadaczaWentylatory Able Planet 620DuNAble Planet 620DuN Instrukcja UżytkownikaWentylatory Roberts Gorden DUAL AIR DAT115Roberts Gorden DUAL AIR DAT115 Instrukcja UżytkownikaWentylatory Roberts Gorden DUAL AIR DAT75Roberts Gorden DUAL AIR DAT75 Instrukcja UżytkownikaWentylatory Roberts Gorden DUAL AIR DAT100Roberts Gorden DUAL AIR DAT100 Instrukcja UżytkownikaWentylatory Teledyne 2150EX Area Velocity Flow Module 2150EXTeledyne 2150EX Area Velocity Flow Module 2150EX Instrukcja UżytkownikaWentylatory Roberts Gorden DUAL AIR DAT90Roberts Gorden DUAL AIR DAT90 Instrukcja UżytkownikaWyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - w Księgarni WSiP
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technologii stosowanych w gastronomii anti-griddle, thermomix, pacojet i wiele innych. Przedstawiono także zasady bezpiecznego przygotowywania dań kuchni molekularnej – np. pracy z ciekłym azotem.
Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując konkretne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę.
Treść publikacji uzupełniają liczne fotografie i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego.
Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu http://sklep. pl/technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych/
Zobacz fragment publikacji>>
Rok wydania:2021Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IWydawnictwo:WSiPSymbol:159295EAN-13:9788302196287ISBN:
Paczka
Waga0. 501 kg
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł
Wartość koszyka:
Informacja o cookies
Strona ksiegarnia. pwn. pl korzysta z plików cookies w celu dostarczenia Ci oferty jak najlepiej dopasowanej do Twoich oczekiwań i preferencji, jak również w celach marketingowych i analitycznych. Nasi partnerzy również mogą używać ciasteczek do profilowania i dopasowywania do Ciebie pokazywanych treści na naszych stronach oraz w reklamach. Poprzez kontynuowanie wizyty na naszej stronie wyrażasz zgodę na użycie tych ciasteczek. Więcej informacji, w tym o możliwości zmiany ustawień cookies, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Subskrybuj nasze sieci społecznościowe, aby być na bieżąco z najnowszymi aktualizacjami!
Komentarz
This is literally the combo I have been planning on buying. Unfortunately I have to wait a couple months though, because life.
Love love love this channel. I am not living in USA but these videos helped me a lot when looking for my first espresso machine. These videos are really good examples of how to make infomercials as well. God it was on live even.
Just had this exact bundle delivered to my house a couple of hours ago. Initial impression: impressed!
Purchased the exact same setup in the summer and am very pleased. I love how consistent the 270wi is ( a 17gm. Grind is usually spot on or a maximum of 0.2gm. Over/under). I am curious as to what grind setting you are using on the 270wi for a 17 gm. grind of Cafe Mio coffee. I have been using 7F and shot time for a double is in the 30 second range.
glad i stumbled upon your video guys. been looking for an affordable coffee machine with a very good steamer to practice latte art. im practicing for the black jug now. :) just ordered the machine yesterday
It looks like that classic is experiencing a good amount of leakage like mine was! I replaced the steam valve and it's stopped completely. Thanks for your A+! Customer/Tech support!
I bought a gaggia classic pro in blue, but I still manage to cream the milk for latte art, in the end he ended up making cappuccinos or flat whites, it would be excellent if there was a video where they prepare the milk for latte art in the gaggia classic pro, nor did I manage to shots come out in 25 seconds I almost always get the double shot in 17 seconds I feel it is very fast and I use a 58mm tamper, I also use pre-ground coffee in espresso because my coffee grinder broke down. Sorry for my bad English.
I was just sorting things out up my attic and this video made me go all the way downstairs to make a coffee. Thanks a lot.
I bought the classic and the sette 270 this week over the phone with Mitch! super helpful. thanks WLL team!
Adoro seus vídeos, tenho uma Gaggia Anima deixo a regulagem da moagem do café no 2 , vem de fábrica no 3
I'm looking at getting this soon. Do you guys adjust the machine to brew at 9 bar before shipping? I've read that it comes adjusted from the factory to brew for pressured baskets, so 14 bar instead of 9.
Mark- I do have one question: I’ve ran about 25 shots through, and this is a great machine. One thing I’ve noticed from your stream here is that the pump on your Gaggia seems less noisy & crass than mine. If I put an empty cup/shot glass underneath the portafilter and run the pump to make espresso, The vibration makes it move so much that I have to hold it there. Any suggestions?
I recently purchased eight long but now I’m contemplating much fun and I think I might bring it back and get one of these for the extra couple of dollars I think it’s worth it?
Hi Latte Love,
I’ve found the steam pressure does run out about halfway through steaming the milk. Basically it stops swirling. To overcome I stop steaming at about the halfway mark and wait till the light comes back on and start steaming again. Obv not ideal but ....
Hello WLL, any tips on temp surf on Gaggia Classic in order to get hotter coffee and get rid of sour taste ?? Can't see how it can perform like a Silvia with less than half of a boiler..
Great Video. Awesome new design
What size cup did you use for the latte? 8oz?
Which tamper do I need to buy for the Gaggia pro? I don’t like the plastic that comes with it
BTW , yes i have tried all grinds and crema coffee beans , but it seems too much water is entering basket while brewing